Mamaliga umpluta

de -tony- in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2012 | 1434 vizualizari

 

nu stiu cum sa o denumesc exact.e o reteta auzita si incercata.o recomand fiind foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne tocata
  • 100 grame kaizer
  • 150 gr ciuperci
  • 200 ml smintina
  • 1/2 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 250 gr malai
  • 1 lingura unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga umpluta:

Se taie ciupercile in 4 ,in functie de marimea lor,se toaca ceapa.


Intr-o tigaie cu putin ulei punem usturoiul zdrobit impreuna cu ceapa. Lasam sa se caleasca. Cand s-au calit ,se arunca usturoiul si se adauga ciupercile, carnea tocata si kaizerul. Adaugam sare si piper dupa gust si lasam la foc potrivit pana ce apa de la ciuperci s-a evaporat si carnea e fiarta. Adaugam smantina si lasam inca 3-4 minute.


Intre timp preparam mamaliga punand malaiul in apa cu sare si lasand sa fiarba pana ce devine o compozitie consistenta.


Adaugam la mamaliga compozitia de carne si ciuperci. Amestecam bine si adaugam lingura de unt. Amestecam bine in continuare si lasam pana ce mamaliga prinde o crusta


Se serveste fierbinte sau e buna si rece taiata felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga umpluta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MIUTA 1

09.11.2012, 23:49

Foarte tare!Cred ca e gustoasasi satioasa!

Rocsi 1

10.11.2012, 20:23

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pernute crocante din mamaliguta