Mamaliguta cu sote de ciuperci

de Dea_Dea in Mancaruri de legume, 10 Dec 2013 | 3361 vizualizari

 

Numai buna in perioada postului, servita simpla, daca nu se poate servi si cu smantana.

 

INGREDIENTE

  • 6-7 ciuperci
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • scortisoara
  • 1 lingura ulei de masline
  • MAMALIGA
  • 400 ml apa
  • un pahar de 200 ml faina de malai
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu sote de ciuperci:

Sote de ciuperci:

Ciupercile se curata si se taie feliute subtiri , la fel si ceapa. Punem uleiul in wok  la incins, apoi punem ciupercile , ceapa verde si condimentam cu sare, piper si scortisoara. Sotam cateva minute doar 4-5 min .

Mamaliga:

Se pune apa cu sare la fiert, cand clocoteste se pune in ploaie malaiul si se amesteca sa nu faca cocoloase. O lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand..

Prezentarea se face dupa cum doriti.

TIPS-URI

1

Daca este servita simplu este de post.

2

Putem servi si cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu sote de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi