Mamaliguta umpluta

de fluturas in Mancaruri cu carne, 16 Mar 2010 | 3642 vizualizari

 

asta e o incercare a mea dupa reteta 'Mamaliguta Colosseum" a lui Bucataras Dragos..
nu mi-a reusit aspectul asa ca am numit-o altfel.

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de porc(eu am folosit pulpa cu putina grasime)
  • o cutie ciuperci mici intregi
  • cativa catei de usturoi
  • un pahar de vin alb
  • sare,piper
  • oregano
  • cimbru
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta umpluta:

Se taie carnea in bucati mai mari(asa am facut eu),se calesc in ulei incins,se adauga ciupercile .Cand sunt perpelite bine,se adauga vinul,condimentele si se lasa la foc mic 10 minute.Se opreste si se pune un capac pentru a-si imbina aromele toate ingredientele.Se face o mamaliguta ,se pune intr-un castron mare uns cu ulei interior apoi se aseaza altul mai mic uns exterior pentru a se forma scobitura.Eu cred ca aici am gresit si nu am lasat putin mamaliga sa se raceasca putin,m-am grabit.Se umple mamaliguta cu compozitia si se presara patrunjel verde.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

rivka 1

16.03.2010, 23:52

arata foarte bine

Rocsi 1

17.03.2010, 13:25

fluturas 1

17.03.2010, 16:45

multumesc tuturor pentru complimente,eu am fost tare nemultumita ca nu am reusit sa-i dau forma din reteta originala!
rivka,sper ca ti-a placut ca zambesti cu toti dintii!
Teo,ai dreptate,suntem aproape,poate ne vedem la o masa imbelsugata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza scazuta cu carne afumata