Mancare de cartofi cu carne de porc afumata

de Sim0na in Porc, 20 Feb 2012 | 4372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 ceapa potrivita
  • 400 g carne porc afumata
  • rosii in bulion
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3 fire marar
  • sare
  • delikat
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi cu carne de porc afumata:

Carnea am taiat-o bucati si am calit-o in putin ulei. Am adaugat putina apa, iar dupa 5 minute am pus ceapa si ardeiul tocate marunt. Am potrivit de sare si am lasat sa fiarba cateva minute, apoi am adaugat si morcovul taiat rondele. Am completat cu apa fierbinte si am lasat sa fiarba cca 15 minute. Cand legumele s-au inmuiat putin am pus cartofii taiati bucati mari. Am completat cu apa si am lasat alte 15 minute, adaugand apoi rosiile in bulion. Am lasat sa fiarba cateva minute, apoi am pus delikatul si am adaugat verdeata tocata marunt. Am stins focul si am lasat cratita acoperita cu un capac ptr a se amesteca aromele.


Am servit cu paine de casa si gogosari murati.


Pentru cei care tin post, se reunta la carnita!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu carne de porc afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ion_md 1

25.02.2012, 14:32

Wow ff soperr!!!

Sim0na 1

25.02.2012, 15:45

@Ion_md, mercic!

Valclaudia 1

13.12.2015, 12:24

grozava mancarica!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu bacon