Mâncare de conopidă - de post

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 4 Aug 2013 | 19458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopidă,
  • 1 ceapă,
  • 3 linguri ulei,
  • 1-2 morcovi,
  • 1 ardei gras verde,
  • 1 ardei gras roșu,
  • 2 căței de usturoi,
  • 2 linguri bulion,
  • mărar,
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de conopidă - de post:

Conopida o vom desface în bucățele potrivite și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare.


Se fierbe ~ 7 minute de când începe apa să clocotească.


Când este gata se scoate și se pune într-o strecurătoare.


Călim ceapa tocată mărunt în uleiul încins.


Când ceapa devine aurie, adăugăm morcovul tăiat rondele cât mai fine.


După aprox. 5 minute adăugăm ardeii tăiați cubulețe.


Lăsăm să se călească și ardeii un pic, după care acoperim totul cu apă caldă.


Adăugăm conopida și dacă mai este nevoie, mai adăugați apă cât sa se acopere și conopida.


Lăsăm să fiarbă la foc mic pentru 20 minute.


Adăugăm bulionul, usturoiul tocat mărunt și condimentăm cu sare și piper.


Presărăm mărar tocat după ce stingem focul.


O mâncărică delicioasă atât caldă cât și rece.



Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de conopidă - de post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

diaconta 1

04.08.2013, 20:15

imi place conopida

Valclaudia 1

04.08.2013, 21:51

tare buna mancarica ta!

mamaieelena 1

05.08.2013, 12:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Varza rosie calita