Mâncare de fasole verde

de portiadelumina in Mancaruri de post, 30 Ian 2013 | 4287 vizualizari

 

Repede, gustos şi sănătos. Asta pentru cine doreşte să gătească ceva de post la repezeală.
Şi chiar dacă pătrunjelul din fotografie pare anemic, e sănătos, ţinând cont de faptul că încă rezistă aşa sub zăpada de afară.

 

INGREDIENTE

  • fasole verde (teci)congelată 800 gr.
  • 1 morcov
  • 3 cepe
  • 1 ardei roşu
  • sare
  • piper boabe
  • mărar (congelat)
  • apă
  • 70 gr. ulei
  • 150 gr. suc de roşii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de fasole verde:

Fasolea se la să la decongelat, se spală sub jet de apă şi se lasă la scurs.


Ceapa, morcovii (i-am tăiat beţişoare) şi ardeiul se taie şi se călesc într-o cratiţă, iar la momentul în care s-au călit suficient se adaugă tecile de fasole şi se pune apă cât să acopere foarte puţin ingredientele din cratiţă.


Între timp se adaugă şi mărarul, piperul boabe şi cimbrul iar mai spre sfârşitul fierberii usturoiul tocat şi sucul de roşii.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (56)

portiadelumina 1

30.01.2013, 20:02

Mulţumesc frumos Rocsi

Panacris 1

01.02.2013, 08:55

Sănătoasă și colorată Faină prezentarea!

portiadelumina 1

01.02.2013, 09:04

Mulţumesc frumos Cristina Deja e dusă, de miercuri.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde scazuta