Mancare de ficatei

de alice_ciobanu in Ficat, 14 Dec 2011 | 3483 vizualizari

 

O reţetă foarte simplă, exact numai bună cât să îţi tempereze foamea de prin stomac.

 

INGREDIENTE

  • ficat de pui
  • ceapă - una bucată
  • un ou
  • ulei
  • sare după gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ficatei:

Se curăţă şi se dă sub un jet de apă ficatul de pui. Se taie bucăţele potrivite.

Ceapa se curăţă şi se taie mărunt. Se pune la călit în ulei, numai cât să capete o frumoasă culoare aurie. Se pune apoi şi ficatul de pui. Se lasă totul pe foc, întorcându-se din când în când, să nu se prindă de tigaie.

Apoi se toarnă o cană de apă şi se lasă la foc mijlociu până scade apa, iar ficatul de pui e frumos pătruns. Când totul e aproape gata, se aruncă un ou zbătut bine şi se mai lasă totul 2-3 minute. Se pune un praf de sare, după gust. Am servit această mâncărică cu nişte sănătoşi cartofi natur.

Poftă Bună! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ficatei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui in sos de rosii cu ceapa si ardei