Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am gasit la LIDL si mi-am adus aminte de tinerete. Foarte buna este. Se aseamana cu fasolea boabe!
Mazarea se spala bine in mai multe ape si se pune la inmuiat in apa calduta de seara pana dimineata.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Morcovii se curata si se taie rondele.
Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa, morcovii si se caleste 3-4 minute.
Se presara vegeta si piper.
Se pune mazarea scursa si se completeaza cu apa si se pun foile de dafin.
Se fierbe la foc mic 35-40 minute pana este fiarta, amestecand din cand in cand.
Cand este fiarta se adauga pasta de ardei si bulionul si se mai fierbe 5 minute.
Se scot foile de dafin si se potriveste de sare.
Se pune mararul, se amesteca bine si este gata.
Se serveste simpla dar este mai buna cu carnati, costita sau carne prejite.
Obligatoriu alaturi de muraturi sau salata.
Pofta Buna!
1
Se poate face si cu carne dar este mai bune cu ceva prajit deasupra.
2
In farfurie se poate pune deasupra o lingura din uleiul in care am prajit carnatii sau costita.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult