Mancare de naut cu carne de vita

de nilgun in Vita, 5 Aug 2013 | 6607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cesti de naut
  • 2 morcovi
  • 1 bucata carne de vita
  • 1-1/2 ceapa
  • jumatate ceasca ulei de masline
  • 1 lingura pasta de rosii
  • ardei iute (care nu a fost prea iute)- 1 bucata verde, jumatate rosu
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • chimen dupa gust
  • cimbru dupa gust
  • ghimbir - 1 bucatica cat un catel de usturoi
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu carne de vita:

Nautul se pune de seara intr-un vas cu apa. Pana a doua zi isi va dubla volumul. A doua zi se spala in mai multe ape.


Intr-un vas se pune uleiul, ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele. Se caleste cateva minute, dupa care se pune o lingura buna de pasta de rosii, se mai caleste 2 minute, se pune nautul, peste naut se toarna 6 cescute de apa, ardeiul iute tocat, chimenul, sarea, piperul, cimbrul, ghimbirul si usturoiul. Carnea care a fost fiarta separat, se taie bucatele, se asezoneaza cu sare si piper si se pune peste naut.


Se pune capacul si se fierbe la foc alert jumatate de ora, dupa care se incetineste focul si se mai lasa la fiert cam 45 de minute pana ce nautul este inmuiat.


Se opreste focul si se pune patrunje tocat deasupra.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

ianculubita 1

06.08.2013, 07:34

Arata frumos,cred ca este si gustos

nilgun 1

06.08.2013, 10:08

multumesc

Rocsi 1

06.08.2013, 11:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Rasol de vitel cu legume la cuptor