Mancare picanta cu naut , dovleac si mazare

de katty in Mancaruri de post, 20 Oct 2014 | 4694 vizualizari

 

O mancare consitenta, perfecta pentru zilele de post .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr dovleac curatat
  • 1 conserva naut
  • 150 gr mazare congelata
  • 1 conserva rosii
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru uscat
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel verde pentru decor
  • cous-cous sau orez fiert
  • 1 lingura ulei
  • chilli pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare picanta cu naut , dovleac si mazare:

Tocam ceapa fin .


Taiem dovleacul in cuburi potrivite .


Scurgem nautul din conserva si il clatim .


Si aceasta reteta am facut-o cu aparatul Philips Multicooker , dar puteti sa o faceti la fel de bine pe aragaz .Pornim aparatul cu optiunea FRY pentru 15 minute .


Punem uleiul si adaugam ceapa tocata fin . Lasam ceapa sa se inmoaie , amestecand ocazional , apoi adaugam cuburile de dovleac .


Le lasam aproximativ 3-4 minute , pana incepe sa se inmoaie , amestecand usor din cand in cand .Adaugam mazarea si amestecam ocazional pana trece timpul .


Stingem cu aproximativ 300 ml apa si pornim aparatul cu optiunea STEW pentru 30 de minute .


Dupa 15 minute punem conserva de rosii mixata , nautul , sare , piper , cimbru , chilli si foaia de dafin .


Lasam sa fiarba pana trece timpul .


Pastram mancarea calda pana in momentul servirii .


Servim mancarea cu cous-cous si patrunjel verde .

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti un aparat Philips Multicooker faceti mancarea la fel , dar pe aragaz .Fierbeti mancarea la foc mic .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare picanta cu naut , dovleac si mazare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

21.10.2014, 11:15

reisnaor_2006 1

21.10.2014, 13:36

foarte buna

Rocsi 1

21.10.2014, 21:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de Naut (Reteta Video)