Mancarica cu carne de vita si rosii /Zigni

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 5 Iun 2020 | 2078 vizualizari

 

In Eritrea sau in Etiopia fiecare familie are reteta proprie de condimente berbéré. Este un amestec de condimente foarte picant. 
Eu am avut noroc sa primesc o cutiuta de la o prietena si am profitat sa fac aceasta mancarica. Foarte buna a iesit !
 
http://www.blogulluicatalina.com/2020/05/zigni-mancarica-cu-carne-de-vita-si.html

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne de vita - pulpa taiata bucati
  • 600 g de rosiii la borcan
  • 3 cepe verzi
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de unt clarifiat
  • 2 linguri ulei de masline
  • coriandru proaspat
  • sare
  • 2 linguri de condimente berbéré
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu carne de vita si rosii /Zigni:

Incalziti intr-o cocota uleiul si untul clarifiat.

Sotati carnea de vita taiata bucati si crumeniti-o pe toate partile. Presarati condimentele peste carne.

Adaugati ceapa si usturoiul si gatiti impreuna 2 minute. Turnatirosiile cu zeama lor. Puneti sare, piper (rosiile mele erau deja sarate). 
Reduceti focul, acoperiti si gatiti la foc mediu 2 ore jumatate sau 1 ora la oala minune. Adaugati verdeata la sfarsit si serviti.

Cu orez, cartofi sau salata de varza ca mine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu carne de vita si rosii /Zigni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu sos de hrean