Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
In Eritrea sau in Etiopia fiecare familie are reteta proprie de condimente berbéré. Este un amestec de condimente foarte picant.
Eu am avut noroc sa primesc o cutiuta de la o prietena si am profitat sa fac aceasta mancarica. Foarte buna a iesit !
http://www.blogulluicatalina.com/2020/05/zigni-mancarica-cu-carne-de-vita-si.html
Incalziti intr-o cocota uleiul si untul clarifiat.
Sotati carnea de vita taiata bucati si crumeniti-o pe toate partile. Presarati condimentele peste carne.
Adaugati ceapa si usturoiul si gatiti impreuna 2 minute. Turnatirosiile cu zeama lor. Puneti sare, piper (rosiile mele erau deja sarate).
Reduceti focul, acoperiti si gatiti la foc mediu 2 ore jumatate sau 1 ora la oala minune. Adaugati verdeata la sfarsit si serviti.
Cu orez, cartofi sau salata de varza ca mine.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult