Mancarica de cartofi cu costita si carnat afumat

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 14 Noi 2010 | 3438 vizualizari

 

Nebunie nu alta ,vorba lui Bebe "asta da mancare boiereasca,cu mamaliguta si varza murata"

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • costita afumata (am pus 6-7 bucati)
  • carnat afumat ( 6 bucati)
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 3 cepe mari
  • ulei de masline 4 linguri
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat

Pt mamaliguta:

  • faina de malai
  • apa
  • sare

Muratura:

  • 1 capatana varza murata
  • 3 linguri ulei de masline
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu costita si carnat afumat:

Se curata cepele si se toaca ,se calesc in ulei 8-10 minute.Se pune boia de ardei dupa care se pun bucatile de costita si carnatul si se lasa la calit inca10- 15 minute cu putina apa si acoperite ,dupa care se pun cartofi curati si taiati in cubulete,se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit aproximativ inca 50 minute.La final se pune patrunjel verde


Pt mamaliguta:


Se pune apa la fiert cu sare,


cand fierbe se pune faina de mamaliga,se lasa sa fiarba bine amestecand din cand in cand in ea.Cantitatile le faceti in functie de cate persoane santeti.


Muratura:


Se taie varza in bucatele mici se condimenteaza cu piper si ulei


Se serveste mancarica de cartofi cu mamaliguta si varza murata(reteta lui bunicu ',o gasiti postat)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu costita si carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

14.11.2010, 18:57

e buna si cu o muratura..da-mi

kamy 1

14.11.2010, 21:15

si eu vreau detoate 5f

mariac 1

15.11.2010, 21:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu pui