Mancarica de cartofi cu vinete si carne tocata la ceaun

de ela in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2010 | 12721 vizualizari

 

rapid,ieftin si bun....din seria ,,la ceaun''.....

 

INGREDIENTE

  • 400gr carne tocata
  • 1kg cartofi
  • 1morcov
  • 1ceapa
  • 1/2 bucata praz
  • 1ardei capia galben
  • 1ardei rosu
  • 5vinete mici
  • 200gr pasta de rosii
  • 200rosii in bulion
  • cimbru
  • sare,piper
  • 2cuburi vegeta de legume
  • 500ml apa
  • patrunjel
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu vinete si carne tocata la ceaun:

Se curata vinetele,se taie cubulete,se sareaza si se pun la scurs pe o sita.

Ceapa se curata,morcovii  si ardeii se curata si ei,se taie bucati mai mici si se pun in robot la maruntit(sau se toaca totul marunt).Prazul se taie rondele.Toate legumele se pun in tuci cu putin ulei si se lasa cateva minute,apoi se aduga carnea macinata si se lasa pe foc pana cand scade zeama si carnea se rumeneste frumos.

Cartofii se curata si se taie cubulete.

Apa cu pasta de rosii,rosiile in bulion se amesteca bine si se toarna peste carne,apoi se adauga vinetele si cartofii,sare,piper si cimbru dupa gust,si cubuletele de vegeta.Se lasa sa fiarba pana sunt gata cartofii.Cand este gata se presara deasupra patrunjel si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu vinete si carne tocata la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

ela 1

28.10.2010, 20:57

Rivka,multumesc

ela 1

28.10.2010, 20:57

Mihaela,am ascuns pt tine o portie

ela 1

28.10.2010, 20:58

Nadina bine ai venit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval

pe 26.05 la 13:36

Reteta de prajitura cu iaurt si crema de ciocolata

pe 26.05 la 13:20

Reteta de Youvarlakia -supa greceasca nr. 26 din top Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 25.05 la 12:48

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3177 puncte

Rocsi

1100 puncte

oanapl

1018 puncte

gaby_duceag

1012 puncte

Ksenya

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume si carne la Wok