Mazare boabe cu pulpe de pui

de mihaelaradu in Pui, 3 Aug 2011 | 8627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de mazare boabe sau o punga de mazare (congelata/proaspata)
  • 3-4 ciocanele de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica (dupa preferinta, eu nu am pus acum deloc)
  • 1 ardei
  • 3-4 linguri bulion sau pasta de rosii
  • 1 lingura faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare boabe cu pulpe de pui:

Pulpele se spala bine. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ardeiul se taie cubulete.

Intr-o cratita, calim legumele intr-o lingura de ulei. Adaugam pulpele pe care le lasam la calit 2-3 minute. Stingem cu apa rece, atat cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba pt 10 min.

Mazarea spalata se adauga peste pulpele aproape fierte. Se mai fierb impreuna 10-15 minute (pana carnea se desprinde de pe os). 

Pregatim rantasul/ ingrosala: 1 lingura de faina se freaca bine cu bulionul (sa nu se faca cocoloase). Adaugam si putina zeama de pe mazare ca sa aducem sosul la aceasi temperatura. Condimentam cu putina vegeta sau 1 cub knorr. Se mai lasa sa dea 2-3 clocote cu ingrosala.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare boabe cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

mihaelaradu 1

29.08.2011, 19:04

Multumesc fetelor Va astept pe toate la ceva bun in fiecare zi, dar s-a stricat aparatul foto (bata-l vina) si nu mai pot face pozici

Miha 1

08.11.2011, 09:47

La multi ani! Sa fii iubita!

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:38

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de piept de pui