Mazare boabe cu pulpe de pui

de mihaelaradu in Pui, 3 Aug 2011 | 6988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de mazare boabe sau o punga de mazare (congelata/proaspata)
  • 3-4 ciocanele de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica (dupa preferinta, eu nu am pus acum deloc)
  • 1 ardei
  • 3-4 linguri bulion sau pasta de rosii
  • 1 lingura faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare boabe cu pulpe de pui:

Pulpele se spala bine. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ardeiul se taie cubulete.


Intr-o cratita, calim legumele intr-o lingura de ulei. Adaugam pulpele pe care le lasam la calit 2-3 minute. Stingem cu apa rece, atat cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba pt 10 min.


Mazarea spalata se adauga peste pulpele aproape fierte. Se mai fierb impreuna 10-15 minute (pana carnea se desprinde de pe os).


Pregatim rantasul/ ingrosala: 1 lingura de faina se freaca bine cu bulionul (sa nu se faca cocoloase). Adaugam si putina zeama de pe mazare ca sa aducem sosul la aceasi temperatura. Condimentam cu putina vegeta sau 1 cub knorr. Se mai lasa sa dea 2-3 clocote cu ingrosala.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare boabe cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:05

mihaelaradu 1

29.08.2011, 19:04

Multumesc fetelor Va astept pe toate la ceva bun in fiecare zi, dar s-a stricat aparatul foto (bata-l vina) si nu mai pot face pozici

Miha 1

08.11.2011, 09:47

La multi ani! Sa fii iubita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carne si cartofi