Melba cu piersici

de ela in Prajituri, 5 Dec 2011 | 14236 vizualizari

 

nu va mai spun ca ador prajiturile de la dr Oetker :)))....tot de ziua mamei si a sotului meu am facut si prajitura asta,bineinteles ca am adaptat-o si de data asta gustului meu si am facut-o cu totul altfel decat scria pe cutie....este delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie prajitura ,,MELBA CU PIERSICI'' de la dr Oetker
  • 1 borcan mare de compot de piersici
  • 70 gr biscuiti de vanilie
  • 500 gr frisca lichida HULALA
  • 200 ml apa rece
  • 150 gr iaurt gras
  • 50 gr unt,
  • 1 plic intaritor de frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melba cu piersici:

Punem biscuitii toti intr-un robot de bucatarie si ii maruntim bine.Fierbem 7linguri de compot in care punem la toipt untul apoi amestecam cu biscuitii pisati.Turnam blatul in forma de tort din cutia de prajitura si nivelam bine.Dam la frigider.


Jumatate din piersici le taiem cubulete si jumatate felii pentru ornat si le punem la scurs intr-o sita.


Intr-un bol punem praful pentru crema si frisca lichida,intaritorul de frisca si mixam.Cand s-a intarit crema,adaugam apa,mixam pana se ingroasa iar,apoi punem iaurtul si amestecam inca putin.Adaugam piercicile taiate cubulete si amestecam usor.Punem crema peste blatul de biscuiti si nivelam.Decoram cu feliile de piersici.


Amestecam sirop de compot cu plicul de gelatina din cutie,omogenizam bine si punem peste piersici.


Dam la frigider cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melba cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

oana_pisicutza16 1

06.12.2011, 18:19

mirela0911 1

06.12.2011, 22:57

ce frumoasa e

elena1988 1

12.12.2011, 12:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piersici, iaurt si frisca