Melba cu piersici

de ela in Prajituri, 5 Dec 2011 | 12911 vizualizari

 

nu va mai spun ca ador prajiturile de la dr Oetker :)))....tot de ziua mamei si a sotului meu am facut si prajitura asta,bineinteles ca am adaptat-o si de data asta gustului meu si am facut-o cu totul altfel decat scria pe cutie....este delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie prajitura ,,MELBA CU PIERSICI'' de la dr Oetker
  • 1 borcan mare de compot de piersici
  • 70 gr biscuiti de vanilie
  • 500 gr frisca lichida HULALA
  • 200 ml apa rece
  • 150 gr iaurt gras
  • 50 gr unt,
  • 1 plic intaritor de frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melba cu piersici:

Punem biscuitii toti intr-un robot de bucatarie si ii maruntim bine.Fierbem 7linguri de compot in care punem la toipt untul apoi amestecam cu biscuitii pisati.Turnam blatul in forma de tort din cutia de prajitura si nivelam bine.Dam la frigider.

Jumatate din piersici le taiem cubulete si jumatate felii pentru ornat  si le punem la scurs intr-o sita.

Intr-un bol punem praful pentru crema si frisca lichida,intaritorul de frisca si mixam.Cand s-a intarit crema,adaugam apa,mixam pana se ingroasa iar,apoi punem iaurtul si amestecam inca putin.Adaugam piercicile taiate cubulete si amestecam usor.Punem crema peste blatul de biscuiti si nivelam.Decoram cu feliile de piersici.

Amestecam sirop de compot cu plicul de gelatina din cutie,omogenizam bine si punem peste piersici.

Dam la frigider cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melba cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

oana_pisicutza16 1

06.12.2011, 18:19

mirela0911 1

06.12.2011, 22:57

ce frumoasa e

elena1988 1

12.12.2011, 12:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!