Miel Dijonnaise

de Sidy in Oaie, 21 Apr 2011 | 2666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un cotlet de miel cu os cu tot,
  • ulei,
  • mustar gros (Dijon ),
  •  1 cana pesmet ,
  • 1 lingurita cimbru,
  • 3 linguri de unt topit,
  • sare si piper.
  • Pentru garnitura :
  • 1 kg cartofi,
  • 1 capatina usturoi,
  • 1/2 cana lapte ,
  •  1/2 cana unt,
  • 1/2 kg varza de Bruxelles ,
  • 1 lingurita zahar,
  • sare si piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel Dijonnaise:

Cotletul dat prin ulei, sare si piper se prajeste in ulei intr-o tigaie. Apoi se acopera cu un strat grosut cu mustar.


Pesmetul se amesteca cu cimbrul si se pune peste cotletul cu mustar.


Se unge o tava ,se aranjeaza cotletul intreg si se da la cuptor pentru aproximativ 20-25 min .


Dupa 5 min dupa ce este fript se portioneaza.

Garnitura se prepara astfel :


Cartofi se fierb ca si pt pireu.


Usturoiul pisat se caleste o idee in unt, se amesteca impreuna cu laptele cald si 1/2 cana unt sare si piper ,dupa care se pun peste piureul de cartofi si se invirte bine,bine.

Varza curatata si spalata se taie in 4 si se inabusa in unt .O lingura cu unt cu o lingurita de zahar si o linguruta de pasta de ardei se fac intr-o tigaie si cu acest sos vom acoperi putin varza calita in momentul servirii.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel Dijonnaise" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

26.04.2011, 11:35

Bunica 1

27.04.2011, 15:46

cred ca este delicios !

jolygina 1

06.04.2015, 01:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Picioare de miel la cuptor a la Jamie Oliver