Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nu putea lipsi din retetele de la mine de acasa....este o ciorba de origine italiana cu cat mai multe legume si pasta scurta(sau puteti pune un mix de paste scurte)....f gustoasa...
Curatam legumele,le spalam si le taiem(cubulete potrivite,fasolea o rupem,rosiile le taiem in 4,varza fideluta).
Tocam ceapa si o punem cu putin ulei la innabusit,cand se inmoaie bine si incepe sa se rumeneasca punem restul de legume in afara de fasolea grasa si acoperim cu apa de 3-4 degete.
Lasam sa fiarba la foc mic timp de 45-50 de minute,intre timp controlam pt ca pot fi fierte mai devreme.
Cand sunt aproape fierte spalam fasolea grasa si o punem in oala,potrivim de sare si mai lasam 5 minute,apoi punem pasta si o lasam sa fiarba timpul necesar(cel scris pe punga).
Servim cu putin ulei de masline pus deasupra in fiecare farfurie.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult