Mingiute cu ciocolata si visine

de Rocsi in Dulciuri, 8 Mai 2010 | 7538 vizualizari

 

Este o reteta facuta de ionix cea draga...

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ciocolata amaruie
  • 2 galbenusuri
  • 75 gr unt
  • 1 lingura faina
  • 5 linguri zahar pudra
  • 180 gr nuca macinata(eu am pus dupa ochi)
  • 1 esenta rom
  • visine
  • coaja de lamaie
  • nuca de cocos alba
  • nuca de cocos verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mingiute cu ciocolata si visine:

Ciocolata se pune intr-o cratita la foc mic la topit.


cand aceasta s-a topit se adauga cele 2 galbenusuri.


dupa ce s-au incorporat bine galbenusurile se taie untul cubulete,se pune peste ciocolata si se invarte pana se topeste.


dupa care adaugati faina si zaharul pudra.


se amesteca bine de tot toate apoi se iau de pe foc.


dupa ce luati cratita de pe foc se adauga nuca macinata,esenta de rom si coaja de lamaie.


se amesteca foarte bine toate ingredientele si se lasa sa se raceasca.


cand compozitia e rece ,va udati mainile cu putina apa.


incepeti sa formati bilute,in mijloc puneti cate o visina iar apoi le tavaliti prin cocos alb si verde.


le dati la rece 2 ore apoi serviti.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mingiute cu ciocolata si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Rocsi 1

17.05.2010, 10:41

am vazut nadina k ai facut albe si verzi...ma bucur k te-am inspirat

Ubulika 1

06.06.2010, 19:02

pfuai o sa dau iama prin mall..sa vedem daca gasesc

gaby_gabytza 1

01.09.2011, 10:14

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu mascarpone