Mini Croissants cu gem de gutui

de Irina in Prajituri, 20 Mar 2013 | 2584 vizualizari

 

Am facut rapid niste croissante mici si dragalase pentru copiii mei dragi.
Nimic mai simplu, daca ai la indemana un pachet de aluat de placinta si un borcan de gem.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat placinta
  • gem de gutui
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Croissants cu gem de gutui:

Lasati aluatul la decongelat cateva ore. Intindeti-l pe masa.


Porniti cuptorul la 200 grade.


Ungeti tava de copt cu unt.


Taiati-l in fasii mai mici, pentru a obtine croissante micute si formati triunghiuri isoscele.


Puneti cate o lingurita de gem pe fiecare triunghi format si apoi rulati spre varf.


Asezati croissantele obtinute in tava de copt, astfel incat varfurile triunghiurilor sa fie deasupra. Presati usor varfurile de aluat, pentru a nu se desprinde.


Ungeti fiecare croissant cu galbenus de ou.


Puneti tava in cuptor, acoperiti cu hartie de copt si lasati la copt 30 minute. Verificati din cand in cand sa nu se rumeneasca prea tare.


 

TIPS-URI

1

pentru o reteta de post puteti inlocui galbenusul de ou cu apa amestecata cu zahar, sau ulei cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Croissants cu gem de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Satisfyyourcravings 1

20.03.2013, 21:57

Croissanteeeee, dragostea mea!

RuxyRux 1

28.03.2013, 18:16

O,ce bune arata...mmmm....as servi si eu rapid cateva...dar stiu ca nu mai am sanse!

Irina 1

28.03.2013, 21:18

Ruxy, imediat se fac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu nuci si bezea