Mini Croissants cu gem de gutui

de Irina in Prajituri, 20 Mar 2013 | 2479 vizualizari

 

Am facut rapid niste croissante mici si dragalase pentru copiii mei dragi.
Nimic mai simplu, daca ai la indemana un pachet de aluat de placinta si un borcan de gem.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat placinta
  • gem de gutui
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Croissants cu gem de gutui:

Lasati aluatul la decongelat cateva ore. Intindeti-l pe masa.


Porniti cuptorul la 200 grade.


Ungeti tava de copt cu unt.


Taiati-l in fasii mai mici, pentru a obtine croissante micute si formati triunghiuri isoscele.


Puneti cate o lingurita de gem pe fiecare triunghi format si apoi rulati spre varf.


Asezati croissantele obtinute in tava de copt, astfel incat varfurile triunghiurilor sa fie deasupra. Presati usor varfurile de aluat, pentru a nu se desprinde.


Ungeti fiecare croissant cu galbenus de ou.


Puneti tava in cuptor, acoperiti cu hartie de copt si lasati la copt 30 minute. Verificati din cand in cand sa nu se rumeneasca prea tare.


 

TIPS-URI

1

pentru o reteta de post puteti inlocui galbenusul de ou cu apa amestecata cu zahar, sau ulei cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Croissants cu gem de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Satisfyyourcravings 1

20.03.2013, 21:57

Croissanteeeee, dragostea mea!

RuxyRux 1

28.03.2013, 18:16

O,ce bune arata...mmmm....as servi si eu rapid cateva...dar stiu ca nu mai am sanse!

Irina 1

28.03.2013, 21:18

Ruxy, imediat se fac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat