Mini eclere cu budinca de vanilie

de ella49 in Prajituri, 17 Mai 2011 | 9639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml ulei
  • 200 ml apa
  • 200 g faina
  • 6 oua.
  • 1 plic de budinca cu vanilie
  • 500 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini eclere cu budinca de vanilie:

Se pune uleiul cu apa la fiert.Cand incepe sa fiarba se adauga faina pana se desprinde aluatul de pe marginea cratitei.Se lasa 10 minute la racit,apoi se adauga ouale unul cate unul si se amesteca pana se omogenizeaza.Se ia cu o lingurita si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de coptgogosele mici .Se lasa la cuptor 10-15 minute.

In acest timp se prepara budinca.Se amesteca praful de budinca cu 100 ml lapte rece intr-o cana iar restul de lapte se pune la fiert.Cand incepe sa fiarba se adauga si amestecul din cana amestecand continuu.Cand se scot gogoselele de la cuptor se taie pe jumatate si se umple cu budinca.Se pot orna si cu glazura!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini eclere cu budinca de vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Chec lipit"