Mini Tarte cu branza de capra

de _Alina_ in Prajituri, 18 Apr 2013 | 1594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat - pentru 8 cupe
  • 41 g zahar pudra
  • 147 g faina
  • 28 g amidon de porumb
  • 50 ml lapte gras
  • 1 lg ulei palmier
  • Umplutura
  • 250 g branza de capra proaspata
  • 150 ml frisca lichida indulcita (vegetala)
  • 18 g zahar pudra
  • Decor
  • zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Tarte cu branza de capra:

Cupe


1. Amestecam zaharul pudra cu faina, amidonul de porumb, laptele si uleiul de palmier si framantam pana cand aluatul devine omogen. Infoliem aluatul si il dam la frigider minim 1 h.


2. Preincalzim cuptorul la 200°C.


3. Scoatem aluatul, il taiem in doua si il intindem foarte bine intre doua foi de copt. Il taiem cu o forma rotunda de 10 cm, apoi mai intindem odata inainte de a pune in formele de tarta.


4. Punem cercul de aluat in forma de tarta si-l apasam binisor cu degetele. Intepam aluatul din loc in loc de 2, 3 ori (cel care ajunge pe fundul tavii) cu o furculita. Punem o folie de aluminiu peste aluat si punem in ea orez sau fasole boabe.


5. Introducem formele in cuptor pentru 10-15 min (sau pana cand observam ca marginile s-au rumenit). Le scoatem si le lasam la racit inainte de a le umple.


Umplutura si Asamblare


1. Amestecam branza de capra cu 2 lg de frisca lichida si cu zaharul.


2. Separat, batem restul de frisca pana cand capata volum si consistenta.


3. Incorporam frisca batuta in branza de capra cu ajutorul unei spatule.


4. Punem umplutura intr-un sac poche si umplem cupele din aluat. Ornam cu zmeura.


Nota! Eu am avut zmeura congelata, dar puteti folosi proaspata. Puteti folosi si alte fructe.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Tarte cu branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

19.04.2013, 08:22

Va multumesc!

diana_k 1

19.04.2013, 11:45

ce frumoase sunt

babi5 1

07.10.2014, 08:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si mandarine