Mini tarte (cu foietaj frantuzesc)

de luminita20_2006 in Prajituri, 21 Apr 2010 | 10382 vizualizari

 

Cea mai simpla varianta a minitartelor este sa folositi aluatul de foietaj. Foietajul frantuzesc este un aluat care in timpul coacerii devine foarte pufos si fin ca textura ideal pentru a fi umplut cu diferite creme, budinci, branzeturi, intr-un cuvant cu tot ce doriti. Mai jos am sa va prezint niste mini tarte cu budinca de vanile

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet foietaj frantuzesc din comert
  • -budinca de vanilie
  • -capsuni
  • kiwi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte (cu foietaj frantuzesc):

Aluatul de foietaj se scoate de la congelator cu 1-2 h inainte de a se folosi. Cand este gata de folosre se desface usor pe masa de lucru. Pentru cosuletele de mini tarte am folosit forma de briose.

Se taie aluatul patratele si se aseaza in fiecare forma cate una.Se inteapa cu o furculita interiorul tartelor si se face cate un bulgar din staniol si se pune pe interior(pentru a evita cresterea aluatului pe mijloc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte (cu foietaj frantuzesc)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Capsunica