Minitarte cu branza si ton

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2013 | 1138 vizualizari

 

Aceste minitarte au avut o mare trecere mai ales ca le-am servit calde....dar sunt bune si reci, cum s-au mancat mai tarziu, ca pentru a doua zi nu au mai ramas...

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat fraged(foietaj)
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 cutie ton in ulei
  • ardei gras rosu si verde
  • 150 g branza
  • 2-3 lingurite parmezan
  • 2 oua
  • 1 lingurita ierburi aromate
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu branza si ton:

Ceapa curatata o tocam marunt.


Ardeiul colorat il taiem cubulete mici.


Conserva de ton o desfacem si o asezam intr-o strecuratoare sa curga tot uleiul din ea.


Branza ( de care aveti prin casa, poate fi si de mai multe feluri) o amestecam cu ceapa , ardeii si tonul faramitat.


Adaugam ouale batute, condimentele si amestecam sa se omogenizeze bine.


Foietajul pe care l-am scos de cu seara de la congelator, il intindem si il taiem in patratele potrivite formelor de briose pe care le avem.


Pentru ca aluatul este facut cu grasime , nu mai este nevoie sa ungem formele sau sa le tapetam.


Asezam patratele din aluat in forme si cu ajutorul unei linguri punem din compozitia de branza si ton.


Deasupra presaram parmezan ras.


Dam tavile la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade pentru 30 de minute aproximativ, pina se rumenesc tartele.


Cand sunt gata coapte , le scoatem din cuptor si le lasam 10 minute sa se odihneasca in forme, apoi le scoatem si le punem pe platoul de servire.


Ornam deasupra tartele cu ardei colorat, frunze de partunjel verde si feliute de masline.


Sunt delicioase !


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu branza si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adry88 1

05.01.2013, 11:22

tare bune

Bya Ralu 1

05.01.2013, 11:38

vreau si eu 1

Lau 1

05.01.2013, 13:32

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Desert mini tarte cu fructe de padure