Mititei la gratar

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 15 Iun 2010 | 5127 vizualizari

 

Azi an vrut sa-mi rasfat familia cu mici si asa ca m-am pus pe treaba

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg carne tocata amestec ( vita+ porc)
  • 2 linguri boia dulce
  • 8 catei usturoi
  • cimbru
  • sare piper
  • bicarbonat ( stins cu zeama de lamaie)
  • mustar pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mititei la gratar:

Am amestecat carnea tocata cu usturoiul ( pisat), boia dulce, sare, piper, si bicarbonat ( stins cu zeama de lamaie), cimbru.


Mi-am umezit mainile cu apa si am dat forma dorita micilor.


Am facut mici pe gratarul pentru aragaz.


Am asezat primul recipient al gratarului in care am turnat putina apa si apoi am pus a doua componenta ...gratatul peste care am asezat micii si apoi i-am acoperi cu capacul.


Am tinut micii pe aragaz pana s-au facut verificand din cand in cand si intorcandu-i de pe o parte pe cealalta.


I-am servit calzi alturi de mustar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadina73 1

16.06.2010, 10:29

adinacarla adevarul e ca mititei sant buni si afara si in casa

Ubulika 1

18.06.2010, 12:34

arunci un mic? trimit prastia

Adinacarla 1

18.06.2010, 14:41

cu draga inima iti trimit data viitoare cand mai fac.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in dovleac