Muffins cu piersici si ciocolata

de T I M E A in Prajituri, 1 Apr 2012 | 4922 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru 12 muffins 

  • 3 oua 
  • 125 gr zahar 
  • 170 gr faina 
  • 100 ml ulei 
  • 1 lingurita praf de copt 
  • 200 gr piersici din compot 
  • 2 linguri suc de piersici din compot

Pentru crema 

  • 100 gr ciocolata neagra 55% cacao 
  • 100 ml frisca lichida neindulcita 
  • 80 gr zahar 
  • 50 gr unt la temp. camerei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu piersici si ciocolata:

Mixam ouale intregi pana se deschid la culoare. Adaugam zaharul si mai mixam cateva minute.

Adaugam uleiul si piersicile facute piure in blender cu cele 2 linguri de suc. Le incorporam folosind o spatula.

La final adaugam faina amestecata cu praful de copt, amestecand usor.

Asezam cosuletele de hartie in tava pentru muffins, le umplem de trei sferturi si dam la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 25 - 30 minute.

In acest timp pregatim crema. Punem intr-un vas frisca lichida si zaharul, amestecam si punem pe foc. Lasam sa fiarba 4-5 minute amestecand din cand in cand, apoi luam de pe foc si adaugam ciocolata taiata bucatele. Amestecam bine pana se topeste ciocolata, apoi adaugam si untul taiat bucatele. Amestecam din nou pana se topeste si untul si dam la frigider timp de aprox o ora. Din 10 in 10 minute mai invartim un pic lingura prin crema :). 

Ornam muffins-urile racite cu crema de ciocolata folosind un pos cu varful in stea.La fel putem folosi aceasta crema pe post de glazura si ornam cu bombonele colorate. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu piersici si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de ness si dulceata de visine