Musaca de cartofi cu carne de porc

de LUK in Porc, 4 Dec 2011 | 9690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 gr carne tocata de porc
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • o ceapa alba
  • 100ml apa
  • 3-4 linguri de ulei
  • 8-9 cartofi mari
  • 2 oua
  • 150gr smantana
  • 100gr cascaval ras
  • sare,piper,oregano(optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu carne de porc:

Curatati ceapa si taiati o marunt.Caliti in ulei pana sticleste,adaugati pasta de tomate,amestecati si apoi adaugati carnea tocata.Adaugati si apa,condimentati cu sare,piper si oregano si lasati sa fiarba la foc mic cca 40min.


Intre timp spalati cartofii si puneti-i la fiert in apa cu sare.Ii fierbem doar pe jumatate.


Ungeti un vas antiaderent cu unt sau cu ulei.Taiati rondele cartofii reci si asezati i in straturi in felul urmator:


-un strat cartofi,al doilea strat carne rece,al treilea strat cartofi,al patrulea carne rece iar ultimul strat cartofi.


Batem ouale apoi le amestecam cu smantana si cascavalul ras.Intindem peste cartofi si dam la cuptorul preincalzit la 150 de grade penru 40-45min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

LUK 1

05.12.2011, 19:07

Gabytza,Mihaela multumesc

Mihaela11_jo 1

13.06.2012, 01:08

Delicioasa

LUK 1

13.06.2012, 14:20

multumesc Mihaela!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi