Muschi de porc cu legume si otet balsamic

de Catalina L in Porc, 27 Sep 2017 | 2490 vizualizari

 

Ce ziceti de o bucata buna de carne acompaniata de legume de sezon ?
O reteta familiala de duminica rapida si gustoasa cu un sos delicios din otet balsamic.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/07/muschi-de-porc-cu-legume-si-otet.html

 

INGREDIENTE

  • 1 muschi de porc 600 g
  • 1 ceapa rosie
  • 4 morcovi
  • 1 catel de usturoi
  • 200 g mazare boabe
  • 250 ml de apa
  • 1 lingura de pudra de fond de vitel
  • 2 linguri concentrat de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura sos soia
  • 20 rosii cherry
  • sare, piper, boia de ardei
  • cimbru, dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu legume si otet balsamic:

Se încălzește uleiul intr-o tigaie adanca.


Puneti carnea si rumeniti-o pe toate partile.


Se adauga ceapa, usturoiul tocat si morcovii taiati rondele.


Adaugati mazarea boabe si sotati timp de 5 minute.


Diluati pudra de fond de vitel si concentratul de rosii intr-un pahar cu apa fierbinte si turnati peste legume.


Puneti sare, piper cimbru uscat si o foaie de dafin.


Varsati otetul balsamic peste carne.


Lasati sa fiarba la foc potrivit si acoperit, timp de 30 de minute. Verificati daca mai trebuie apa.


Dupa acest timp, am scos si taiat friptura felii.


Reduceti sosul daca trebuie si adaugati o lingura de sos soia.


Puneti feliile de carne si gatiti-le cu sosul si legumele timp de 5 minute.


Serviti carnea cu legume si cu sos acompaniata de piure de cartofi.


Pofta Buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu legume si otet balsamic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

25.10.2017, 06:56

Gustos!

mirela0911 1

25.10.2017, 09:02

Cat de bine arata!

Catalina L 1

25.10.2017, 09:31

multumesc la toti

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc in vin rosu