Muschi de porc impletit

de corina241 in Porc, 2 Ian 2011 | 9255 vizualizari

 

Bunatatea acesta am facut-o dupa reteta lui Ionix si a iesit foarte gustoasa.Multumesc,Ionix!Au fost incantati musafirii de ideea impletiturii de muschi;)

 

INGREDIENTE

  • 1 muschi de porc
  • 1 carnacior afumat(porc+vita)
  • 3 fire de ceapa verde
  • 7-8 catei de usturoi
  • cimbru
  • oregano
  • piper
  • foi de dafin
  • sare
  • ulei de masline
  • vin rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc impletit:

Am facut un amestec intr-un castron din ulei de masline,cimbru maruntit,oregano,piper,foi de dafin,sare,vin rosu si 4 catei de usturoi pisat.

Muschiul l-am taiat pe lung in 4 fasii,fara a se patrunde pana la capatul gros,se lasa cca 2 cm;iar apoi l-am pus in castronul cu condimente,lasandu-l la marinat in frigider pentru 1 zi.

Scoatem carnea de la marinat pe un pat de lemn,si incepam operatiunea:) impletitului:punem carnaciorul la mijlocul fasiilor,iar firele de ceapa le punem de-a lungul fasiilor si incepem sa impletim pana ajungem la capat unde prindem cu scobitori.

Pregatim un vas de yena si asezam impletitura peste care punem cateva linguri din lichidul condimentat unde a stat carnea la marinat.Acoperim vasul si-l dam la cuptor pentru 40 minute.

Se serveste cu muraturi asortate,salate sau alte garnituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc impletit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet file