Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Muschiul de vita se curata si se portioneaza , se taie la 200 gr portia . Se pune in tigaia incinsa cu putin ulei de masline , , cand a prins culoare pe ambele parti , il bagam la cuptor la 180 de grade 18 minute , sa iasa medium .
In acest timp, cat muschiul e inca la cuptor, in tigaia in care ati dat culoare muschiului , puneti vinul alb, zaharul brun si cubuletul de unt , dati focu la maxim si cu lingura amestecati pana se caramelizeaza, atentie sa nu scada foarte mult sosul, sa va ramana 2 linguri de sos . Cu 10 minute inainte ca muschiul sa fie gata , brocolii ii puneti intr-o oala cu apa clocotita si lasati 3 minute , dupa care , intr-o alta tigaie adaugati putin unt , cand sa topit, puneti brocolii si ii trageti putin in unt . Se aseaza estetic pe farfurie.
Pofta buna !!!
PS: ERA SA UIT , EU IN ACEASTA POZA, L-AM FACUT CU CARTOFI COPTI IN COAJA PE CARE I-AM RUMENIT APOI INTR-O BAIE DE ULEI si am adaugat si boabe de piper pe muschi.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult