Muschi de vita cu sos de vin rosu si brocoli

de Dan_Alexandru in Vita, 22 Apr 2012 | 5768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr muschi de vita
  • 1 pahar de vin rosu
  • un cub de unt - 20 gr
  • zahar brun
  • brocoli -150 gr 3 brocoli
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu sos de vin rosu si brocoli:

Muschiul de vita se curata si se portioneaza , se taie la 200 gr portia .  Se pune in tigaia incinsa cu putin ulei de masline , , cand  a prins culoare pe ambele parti , il bagam la cuptor la 180 de grade 18 minute , sa iasa medium .

In acest timp, cat muschiul e inca la cuptor, in tigaia in care ati dat culoare muschiului , puneti vinul alb, zaharul brun si cubuletul de unt , dati focu la maxim si cu lingura amestecati pana se caramelizeaza,  atentie sa nu scada foarte mult sosul, sa va ramana 2 linguri de sos .  Cu 10 minute inainte ca muschiul sa fie gata , brocolii ii puneti intr-o oala cu apa clocotita si lasati 3 minute , dupa  care , intr-o alta tigaie adaugati putin unt , cand sa topit, puneti brocolii si ii trageti putin in unt .  Se aseaza estetic pe farfurie.

Pofta buna !!!

PS: ERA SA UIT , EU  IN ACEASTA POZA, L-AM FACUT CU CARTOFI  COPTI IN COAJA PE CARE I-AM RUMENIT APOI INTR-O BAIE DE ULEI  si am adaugat si boabe de piper pe muschi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos de vin rosu si brocoli" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc