Muschi de vita cu sos de vin rosu si brocoli

de Dan_Alexandru in Vita, 22 Apr 2012 | 4008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr muschi de vita
  • 1 pahar de vin rosu
  • un cub de unt - 20 gr
  • zahar brun
  • brocoli -150 gr 3 brocoli
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu sos de vin rosu si brocoli:

Muschiul de vita se curata si se portioneaza , se taie la 200 gr portia . Se pune in tigaia incinsa cu putin ulei de masline , , cand a prins culoare pe ambele parti , il bagam la cuptor la 180 de grade 18 minute , sa iasa medium .


In acest timp, cat muschiul e inca la cuptor, in tigaia in care ati dat culoare muschiului , puneti vinul alb, zaharul brun si cubuletul de unt , dati focu la maxim si cu lingura amestecati pana se caramelizeaza, atentie sa nu scada foarte mult sosul, sa va ramana 2 linguri de sos . Cu 10 minute inainte ca muschiul sa fie gata , brocolii ii puneti intr-o oala cu apa clocotita si lasati 3 minute , dupa care , intr-o alta tigaie adaugati putin unt , cand sa topit, puneti brocolii si ii trageti putin in unt . Se aseaza estetic pe farfurie.


Pofta buna !!!


PS: ERA SA UIT , EU IN ACEASTA POZA, L-AM FACUT CU CARTOFI COPTI IN COAJA PE CARE I-AM RUMENIT APOI INTR-O BAIE DE ULEI si am adaugat si boabe de piper pe muschi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos de vin rosu si brocoli" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Alinutza80 1

05.05.2012, 12:36

ionela2682 1

05.05.2012, 13:01

Bya Ralu 1

27.06.2012, 19:33

excelent

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Platou haiducesc pt. Bucataras(i)