Muschiulet de porc cu ghiveci de legume

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 25 Sep 2016 | 579 vizualizari

 

Ce spuneti de o carne buna si de calitate acompaniata de legume proaspete si savuroase?
Aceasta mancare ne place mult si am obiceiul s-o fac atat vara cat si iarna.
Trebuie numai sa pregatiti ghiveciul tip ratatouille. Va recomand sa-l faceti o zi inainte, aceasta garnitura este si mai buna cand este reincalzita.
Iarna deschid un borcan pregatit vara - vezi aici.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc de 700-800 g
  • 1 cățel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 linguriță boia de ardei
  • 15 cl de vin alb
  • 1 lingura de "fond de veau"- pudra de fond de vitel Maggi
  • sare și piper
  • ghiveci ratatouille pentru 4 persoane
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu ghiveci de legume:

Reteta de ghiveci ratatouille este aici (am folosit jumătate din cantitatea iesita) .


Se încălzește uleiul într-o caserolă.


Se adauga catelul de usturoi tocat mărunt și boia de ardei. Prajiti si colorati uleiul si usturoiul.


Puneti sare si piper peste carne.


Puneti la prajit muschiuletul intreg sau taiat in 2.


Rumeniti-l bine pe toate părțile.


Se dizolvă pudra de vițel într-un pahar mic de apă.


Se varsă în caserola, împreună cu vinul alb. Puneti sare și piper.


Acoperiti si se lasa sa fiarba timp de 20-30 minute. Verificati daca mai trebuie apa.


După acest timp am scos și pre-tăiat in portii muschiuletul.


Reduceti sosul ramas in caserola, adăugați ghiveciul și așezați feliile de muschiulet deasupra.


Acoperiti si gatiti timp de 10 minute.


Serviti, este delicios!


http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/09/muschiulet-de-porc-cu-ghiveci-de-legume.html

 

TIPS-URI

1

Daca vreti o mancare mai consistenta puteti pregati si servi cu un pic de orez sau cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (15)

Rocsi 1

26.09.2016, 19:36

Super, super bun!

mihaelar63 1

29.09.2016, 23:13

Muschiuletul de porc este bucatica mea preferata Fraged si delicios

Catalina L 1

01.10.2016, 11:13

si a mea Mihaela , te pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Evantai de vinete

de oanapl 5

ieri la 23:32

Prajitura rasturnata cu visine

de oanapl 5

ieri la 23:26

Desert papanasi fierti

de RODIMUR 3

ieri la 21:32

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui umplute cu ciuperci fripte