Tocanita de ardei copti si scarita afumata

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 12 Mai 2010 | 3037 vizualizari

 

by gaby cu adaptare pt sotul meu, ca altfel nu baga lingura-n ea :))
ms gaby de reteta, am mancat si din oala :D

 

INGREDIENTE

  • ardei copti ( eu am avut 8)
  • 2 cepe
  • o lingura bulion
  • patrunjel verde
  • 3 catei usturoi
  • scarita afumata
  • o lingura de faina
  • putin lapte
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei copti si scarita afumata:

Pt inceput vom praji putin scarita, dupa care o scoatem si calim cepele tocate marunt.


Dupa ce am calit cepele, adaugam bulionul si lasam putin, apoi punem faina in putin lapte si facem un amestec ca la clatite, ca sa nu iasa cocoloase si o punem peste ceapa si bulion, amestecam bine si punem o cana de apa si lasam sa fiarba 10-15 min pana scade apa si se formeaza sosul.


Adaugam ardeii, scarita si usturoiul pisat si mai lasam 5-10 min la foc mic.


La sfarsit condimentam cu sare si piper dupa gust si asezonam cu patrunjel verde tocat marunt.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei copti si scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

epurasha2bb 1

14.05.2010, 08:30

super bun! bravo pusik!

Dana Cristea - pusikmea 1

14.05.2010, 09:04

ms mariana

andreea_angelo 1

19.11.2012, 18:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu carne de pui si ciuperci
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote