Shaorma de pui la farfurie

de Isabel in Mancaruri cu carne, 12 Noi 2013 | 4366 vizualizari

 

Nemaipomenit de buna mai ales ca e facuta in casa.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe pui
  • 1 kg cartofi
  • 5-6 catei de usturoi
  • o ceapa
  • o rosie mare
  • 3 felii branza de vaca
  • varza(200g)
  • 3 lg maioneza ligt
  • 300 g smantana (20% grasime)
  • piper
  • cimbru
  • delicat legume
  • castraveti in otet
  • gogosari in otet
  • ulei pt prajit
  • ketchup
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de pui la farfurie:

Spalam si curatam cartofii,ii taiem feliute nu prea subtiri si punem la prajit in uleiul incins si presaram o lingurita delicat.


Spalam si dezosam pulpele de pui si incercam sa le facem sa arate ca niste filete si le ungem cu putin piper,delicat si cimbru si intr-o tigaie frigem filetele fara ulei sau doar unsa putin tigaia.


Cand cartofii s-au prajit ii scoatem intr-un vas tapetat cu prosoape de hartie ca sa absoarba surplusul de ulei si la fel procedam si cu puiul.


Pana se prajesc facem sosul.


Pisam usturoiul, adaugam condimentele dupa gust si amestecam bine,apoi punem maioneza si din nou amestecam si in final smantana amestecand bine.


Tocam varza,ceapa,castravetii si gogosarii si ii asezam frumos pe farfurie pe rand nu amestecat.


Taiem si puiul cubulete mici si il portionam pe farfurii,punem pe farfurii si cartofii.Pe deasupra t punem sos si ketchup dupa preferinta,apoi asezam peste cate o felie de branza si 2-3 rondele de rosie.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Am decis sa fac shaorma in casa dupa cateva esecuri cu cele cumparate care mereu aveau cate ceva in neregula,ba puiul crud,sau prea condimentate,asa acasa o fac dupa gustul meu si mult mai sanatos.Se pot pune toate acestea in lipii cumparate sau facute in casa nu neaparat la farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de pui la farfurie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

13.11.2013, 13:24

laura_n 1

13.11.2013, 15:17

the best

Isabel 1

13.11.2013, 23:12

sti cum o faci asa o mananci...ce cumperi nu esti sigur din ce ..cu ce e facuta...pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu piept de pui