Shaorma de pui la farfurie

de Isabel in Mancaruri cu carne, 12 Noi 2013 | 6036 vizualizari

 

Nemaipomenit de buna mai ales ca e facuta in casa.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe pui
  • 1 kg cartofi
  • 5-6 catei de usturoi
  • o ceapa
  • o rosie mare
  • 3 felii branza de vaca
  • varza(200g)
  • 3 lg maioneza ligt
  • 300 g smantana (20% grasime)
  • piper
  • cimbru
  • delicat legume
  • castraveti in otet
  • gogosari in otet
  • ulei pt prajit
  • ketchup
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de pui la farfurie:

Spalam si curatam cartofii,ii taiem feliute nu prea subtiri si punem la prajit in uleiul incins si presaram o lingurita delicat.


Spalam si dezosam pulpele de pui si incercam sa le facem sa arate ca niste filete si le ungem cu putin piper,delicat si cimbru si intr-o tigaie frigem filetele fara ulei sau doar unsa putin tigaia.


Cand cartofii s-au prajit ii scoatem intr-un vas tapetat cu prosoape de hartie ca sa absoarba surplusul de ulei si la fel procedam si cu puiul.


Pana se prajesc facem sosul.


Pisam usturoiul, adaugam condimentele dupa gust si amestecam bine,apoi punem maioneza si din nou amestecam si in final smantana amestecand bine.


Tocam varza,ceapa,castravetii si gogosarii si ii asezam frumos pe farfurie pe rand nu amestecat.


Taiem si puiul cubulete mici si il portionam pe farfurii,punem pe farfurii si cartofii.Pe deasupra t punem sos si ketchup dupa preferinta,apoi asezam peste cate o felie de branza si 2-3 rondele de rosie.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Am decis sa fac shaorma in casa dupa cateva esecuri cu cele cumparate care mereu aveau cate ceva in neregula,ba puiul crud,sau prea condimentate,asa acasa o fac dupa gustul meu si mult mai sanatos.Se pot pune toate acestea in lipii cumparate sau facute in casa nu neaparat la farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de pui la farfurie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

13.11.2013, 13:24

laura_n 1

13.11.2013, 15:17

the best

Isabel 1

13.11.2013, 23:12

sti cum o faci asa o mananci...ce cumperi nu esti sigur din ce ..cu ce e facuta...pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Shaorma de casa