Muschiulet de porc in sos balsamic

de La Ancuta in Porc, 15 Dec 2010 | 4950 vizualizari

 

Azi am vrut sa fac peste si a iesit asta :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 5 catei de usturoi
  • 40 ml otet balsamic
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in sos balsamic:

Se spala muschiuletul si apoi se usuca cu un servet.


Se condimenteaza cu sare si piper iar apoi se unge bine cu cimbru, rozmarin si usturoi pisat.


Se lasa sa stea o ora la frigider.


Dupa ce s-a odihnit la rece se pune muschiuletul in tigaia in care am incins putin ulei de masline si se prajeste usor pe toate partile.


Adaugam apoi otetul balsamic si lasam sa fiarba 5 minute.


Se pune carnea intr-o tava si se toarna sosul peste. Se mai adauga un sfert de cana de apa si se da la cuptor, la foc mediu, 30 de minute.


La juatatea timpului se intorce pe partea cealalta.


Dupa ce s-a rumenit se portioneaza si se serveste cu sos si garnitura la alegere.


Noi am avut piure de cartofi si salata de sfecla rosie cu hrean.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in sos balsamic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

MotanLaOale 1

16.12.2010, 11:18

super bun

La Ancuta 1

16.12.2010, 12:54

Multumesc Motan

MIUTA 1

17.12.2010, 23:56

Foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ceafă la cuptor cu cartofi şi usturoi