Muschiulet la cuptor cu ceapa caramelizata

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 15 Ian 2011 | 7408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschi de porc
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cepe rosii
  • 1 pahar vin alb
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet la cuptor cu ceapa caramelizata:

Din sos de soia,miere,ulei de masline si un catel de usturoi pisat se prepara o marinata in care va sta muschiuletul timp de 1 ora.


Dupa o ora se scoate din marinata,se cresteaza din loc in loc si se impana cu usturoi si se condimenteaza!


Ceapa se taie solzisori mai mari si se caleste in putin ulei de masline,se pune si muschiuletul si se lasa cate 2 minute pe ambele parti.


Intr-o tava se aseaza muschiuletl,ceapa pe langa si vinul.Se da la cuptor aproximativ 45 de minute,pana se rumeneste!



Se serveste cu garnitura preferata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet la cuptor cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

15.01.2011, 22:20

bun ,bun rauuu

MIUTA 1

15.01.2011, 23:20

gaby_duceag 1

20.01.2011, 19:39

ce super!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc sibian