Napolitane cu crema de rahat

de rodicamaria in Dulciuri, 25 Noi 2011 | 5691 vizualizari

 

Au iesit mai bune decat ma asteptam !

 

INGREDIENTE

  • 500 g rahat(intr-o singura culoare,eu am avut galbui)
  • 3 linguri apa
  • 100 g unt
  • zeama de la o clementina
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 2 linguri frisca
  • 2 foi napolitane
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu crema de rahat:

Se taie bucati mici rahatul(sau se da prin masina de tocat) si se topeste in 3 linguri de apa(intr-o cratita antiaderenta), se ia de pe foc si se adauga untul.

Se amesteca foarte bine dupa care se pune zeama de la clementina.

Se pune acest amestec intr-un castron si se mixeaza bine, dupa care se rastoarna peste o foaia de napolitana(pe partea cu romburi) si se acopera cu cealalta foaie de napolitana(tot cu partea cu romburi spre crema).

Se preseaza bine cu mana si se lasa sa se raceasca, se taie in doua, se toarna peste prima  crema de ciocolata (se topeste o ciocolata amaruie in 2 linguri frisca lichida) si se aseaza a doua parte.

Se inveleste in folie alimentara si se da la frigider pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema de rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MIUTA 1

26.11.2011, 20:37

mirela0911 1

27.11.2011, 13:18

cred ca e buna

Teo 1

27.11.2011, 20:17

mereu la indemana si tare buna !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Napolitana de post