Napolitane cu crema de rahat

de rodicamaria in Dulciuri, 25 Noi 2011 | 3638 vizualizari

 

Au iesit mai bune decat ma asteptam !

 

INGREDIENTE

  • 500 g rahat(intr-o singura culoare,eu am avut galbui)
  • 3 linguri apa
  • 100 g unt
  • zeama de la o clementina
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 2 linguri frisca
  • 2 foi napolitane
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu crema de rahat:

Se taie bucati mici rahatul(sau se da prin masina de tocat) si se topeste in 3 linguri de apa(intr-o cratita antiaderenta), se ia de pe foc si se adauga untul.


Se amesteca foarte bine dupa care se pune zeama de la clementina.


Se pune acest amestec intr-un castron si se mixeaza bine, dupa care se rastoarna peste o foaia de napolitana(pe partea cu romburi) si se acopera cu cealalta foaie de napolitana(tot cu partea cu romburi spre crema).


Se preseaza bine cu mana si se lasa sa se raceasca, se taie in doua, se toarna peste prima crema de ciocolata (se topeste o ciocolata amaruie in 2 linguri frisca lichida) si se aseaza a doua parte.


Se inveleste in folie alimentara si se da la frigider pana a doua zi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema de rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MIUTA 1

26.11.2011, 20:37

mirela0911 1

27.11.2011, 13:18

cred ca e buna

Teo 1

27.11.2011, 20:17

mereu la indemana si tare buna !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Napolitana de post