Naut crocant - gustare

de Georgiana78 in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2012 | 2477 vizualizari

 

by Laura Adamache - daca tot am inceput sa experimentez nautul, si imi plac snack-urile dar cele sanatoase, am zis sa incerc acest naut picant, crocant, sanatos si delicios. Multumesc Laura pt ideile si retetele tale minunate si apetisante!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr naut fiert
  • 2 lingurite curry
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 2 lingurite praf de usturoi
  • 2 lingurite boia iute
  • 4 linguri ulei masline
  • 2-3 linguri suc de lamaie proaspat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut crocant - gustare:

- scurgem nautul fiert si racit 10 min intr-o sita si il asezam pe hartie absorbanta de bucatarie ssi il stergem cu grija


- amestecam nautul cu toate celelalte ingrediente


- punem in tava de la cuptor hartie de copt si punem nautul in tava asezat frumos astfel incat bobitele sa nu se suprapuna


- in cuptorul preincalzit la 180 C introducem tava pt 15 min dupa care intoarcem nautul pe partea cealalta prin zgaltaire si il mai lasam alte 15 min pana devine crocant


- apoi dupa cum si Laura spunea, trecem la rontait!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Naut crocant - gustare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Patricia Iordache 1

31.07.2013, 14:59

Am trecut reteta la favorite! O voi incerca zilele acestea!

simona72 1

31.07.2013, 15:15

Este grozav!!! Si eu mai fac dinasta cind fac mancare de naut opresc si pt asa ceva!!!

Georgiana78 1

31.07.2013, 15:33

Ma bucur ca va place si astept parari Patricia....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Naut crocant