Naut picant prajit

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2012 | 2273 vizualizari

 

deci aveam 2 cutii de naut in camara de mai bine de-o luna...ma gandeam azi sa-l arunc...totusi...cum eu nu prea is de acord cua runcatul., am zis hai sa deschid o cutie, sa vad macar ce gust are...am gustat si, surpriza, mi-a palcut chiar f mult...aduce la gust cu fasolea...retete cu naut nu stiam deloc, asa ca am cautat pe net ..am gasit cateva, printre care si aceasta de naut prajit, care am pus-o imediat in aplicare...mai urmeaza si altele, ca e bun si pe de-asupra si f hranitor si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de naut de 200 g fiert
  • sare, piper, boia dulce, peperoncino, chili, turmenic optional, ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut picant prajit:

Boabele de naut se scurg si se spala in sita. Se stropesc cu ulei de masline si se amesteca bine, sa se unga boable toate. Se pune sare, piper, boia, boia iute, chili. Eu turmenic n-am pus ca nu am asa ceva...da cica se foloseste mai mult pt culoare acest condiment...Se amesteca apoi foarte bine, se pune in tava cu hartie de copt si se da la cuptor, la 220 grade cam 35-40 minute. Din cand in cand mai scuturam tava sa se intoarca boabele pe toate partile.


Foarte bun de rontait...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Naut picant prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

madi_marin 1

08.06.2012, 20:22

ce mult imi place! sunt delicioase bobitele crocante...

RuxyRux 1

08.06.2012, 20:38

Vai ce bun!

adasev12 1

09.06.2012, 01:45

madi, si mie-mi place

ruxy...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Naut crocant