Naut picant prajit

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2012 | 2164 vizualizari

 

deci aveam 2 cutii de naut in camara de mai bine de-o luna...ma gandeam azi sa-l arunc...totusi...cum eu nu prea is de acord cua runcatul., am zis hai sa deschid o cutie, sa vad macar ce gust are...am gustat si, surpriza, mi-a palcut chiar f mult...aduce la gust cu fasolea...retete cu naut nu stiam deloc, asa ca am cautat pe net ..am gasit cateva, printre care si aceasta de naut prajit, care am pus-o imediat in aplicare...mai urmeaza si altele, ca e bun si pe de-asupra si f hranitor si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de naut de 200 g fiert
  • sare, piper, boia dulce, peperoncino, chili, turmenic optional, ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut picant prajit:

Boabele de naut se scurg si se spala in sita. Se stropesc cu ulei de masline si se amesteca bine, sa se unga boable toate. Se pune sare, piper, boia, boia iute, chili. Eu turmenic n-am pus ca nu am asa ceva...da cica se foloseste mai mult pt culoare acest condiment...Se amesteca apoi foarte bine, se pune in tava cu hartie de copt si se da la cuptor, la 220 grade cam 35-40 minute. Din cand in cand mai scuturam tava sa se intoarca boabele pe toate partile.


Foarte bun de rontait...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Naut picant prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

madi_marin 1

08.06.2012, 20:22

ce mult imi place! sunt delicioase bobitele crocante...

RuxyRux 1

08.06.2012, 20:38

Vai ce bun!

adasev12 1

09.06.2012, 01:45

madi, si mie-mi place

ruxy...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Naut crocant