Naut picant prajit

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2012 | 4363 vizualizari

 

deci aveam 2 cutii de naut in camara de mai bine de-o luna...ma gandeam azi sa-l arunc...totusi...cum eu nu prea is de acord cua runcatul., am zis hai sa deschid o cutie, sa vad macar ce gust are...am gustat si, surpriza, mi-a palcut chiar f mult...aduce la gust cu fasolea...retete cu naut nu stiam deloc, asa ca am cautat pe net ..am gasit cateva, printre care si aceasta de naut prajit, care am pus-o imediat in aplicare...mai urmeaza si altele, ca e bun si pe de-asupra si f hranitor si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de naut de 200 g fiert
  • sare, piper, boia dulce, peperoncino, chili, turmenic optional, ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut picant prajit:

Boabele de naut se scurg si se spala in sita. Se stropesc cu ulei de masline si se amesteca bine, sa se unga boable toate. Se pune sare, piper, boia, boia iute, chili. Eu turmenic n-am pus ca  nu am asa ceva...da cica se foloseste mai mult pt culoare acest condiment...Se amesteca apoi foarte bine, se pune in tava cu hartie de copt si se da la cuptor, la 220 grade cam 35-40 minute. Din cand in cand mai scuturam tava sa se intoarca boabele pe toate partile.

Foarte bun de rontait...

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut picant prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

madi_marin 1

08.06.2012, 20:22

ce mult imi place! sunt delicioase bobitele crocante...

RuxyRux 1

08.06.2012, 20:38

Vai ce bun!

adasev12 1

09.06.2012, 01:45

madi, si mie-mi place

ruxy...

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Naut crocant, aromatizat cu ierburi