Nectar din caise

de ionela2682 in Sirop / Compot, 11 Iul 2013 | 5135 vizualizari

 

Este vremea caiselor ..dulci si parfumate......

 

INGREDIENTE

  • 1 kg caise foarte coapte
  • 200 gr zahar
  • 250 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar din caise:

Se spala caisele in mai multe ape ,


-in lipsa separatorului de coaja ce se atasaza la masina de tocat se poate folosi cutitului econom cu care vom curata pielita caiselor (sau scufundate cateva secunde in apa clocotita si trecute prin jet de apa rece ) ,se scot samburii ,se pun intr-o oala se adauga zaharul si apa si se pun pe foc


-se tine aproximativ 25- 30 min sau pana se topeste zaharul iar lichidul se ingroasa putin


-cu ajutorul mixerului vertical mixam bine compozitia fiarta


-se toarna in sticlute mici se strange bine dopul ,se intorc cu dopul in jos ,se acopera cu un prosop gros si se tin pana a doua zi .cand pot fi depozitate in camara.


 

TIPS-URI

1

Nectarul poate fi consumat simplu sau in combinatie cu apa sau sifon si cuburi de gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar din caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

11.07.2013, 19:47

Rocsi 1

11.07.2013, 21:15

Imi dai si mie un paharel rece?

Krystyan Trendy 1

17.12.2013, 22:38

ce deliciu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nectar de piersici