O idee de pranz-orez cu marar in vas de lut cu snitzele

de Rocsi in Pui, 6 Iun 2010 | 3428 vizualizari

 

Este un pranz consistent si gustos zic eu...

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 500 ml supa de pui
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar
  • pentru sniztele:
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • piper
  • vegeta
  • un praf boia de ardei dulce
  • faina alba
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O idee de pranz-orez cu marar in vas de lut cu snitzele:

Orezul se spala in multe ape.


Oala de lut se unge cu putin ulei. In ea se pune orezul spalat, peste se adauga supa de pui,sare si piper dupa gust.


Mararul se toaca marunt si se pune si el peste orez. Se amesteca bine si se da in cuptorul rece nu il incalziti inainte pentru ca riscati sa se sparga oala.(este bine daca stiti ca folossiti oala de lut ,cu o seara inainte sa o umpleti cu apa si sa o tineti asa pana a 2a zi,cand faceti mancarea in el). Mai invartiti din cand in cand cu o lingura de lemn.


Cat timp orezul e la cuptor se fac snitzelele.


Pieptul se spala bine si se taie bucati . Se bate cu ciocanul de snitzele si se condimenteaza cu sare si piper.


Intr-un bol batem ouale cu sare si piper,adaugam laptele si praful de boia de ardei,iar la urma se pune faina treptat ,pana obtineti un aluat mai gros ca la clatite.


Puneti intr-o tigaie ulei la incins. Bucatile de carne le dati prin amestecul ca de clatite si le puneti la prajit in tigaie rand pe rand.


Cand sunt gata le scoateti pe un servetel ca sa mai absoarba din ulei.


Asadar orezul e gata ,la fel si snitzelele.


Acum asezati pe o farfurie orez iar langa un snitezl ,doua si serviti.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "O idee de pranz-orez cu marar in vas de lut cu snitzele" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

nadina73 1

07.06.2010, 20:00

sa staiesti sefu

alinutzika 1

26.08.2011, 23:36

bun

Rocsi 1

27.08.2011, 10:46

alina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu pui si masline