Omleta cu cartofi prajiti

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2011 | 2085 vizualizari

 

o reteta simpla si rapida...

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi potriviti
  • 3 oua
  • lapte(optional)
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi prajiti:

cartofii se curata de coaja,se spala si se taie fisii...se pun la prajit in uleiul incins.

se presara putina sare .

separat se bat ouale cu putina sare,piper,lapte(sau apa).

cind cartofii sunt aproape gata se scurge uleiul din cratita(lasam foarte putin) si se pune omleta peste cartofi.

se pune capacul si se lasa pina se coace omleta.

 

 

TIPS-URI

1

se poate orna cu felii brinza topita asa cum am facut eu pentru un gust in plus :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Rocsi 1

10.12.2011, 20:47

asa mancam cand eram mai mica..ce bun mai era

MotanLaOale 1

10.12.2011, 22:25

mamaieelena 1

11.12.2011, 22:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!