Omleta cu marar

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 4016 vizualizari

 

E modul preferat de a manca omleta. Un mic dejun rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o legatura de marar
  • 100 gr branza 
  • condimente: chili, sare si un praf de piper

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu marar:

Adaugam condimentele, mararul tocat si branza rasa in ouale "desfacute". Omogenizam compozitia si o punem la copt intr-o tigaie cu fundul gros, si unsa in prealabil cu ulei sau unt, pentru a nu se arde. Cand omleta incepe sa se prinda de tigaie, cu o spatula de lemn, introdusa pana in mijlocul tigaii, o desprinem usor pentru a nu se rupe.


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

pentru ca omleta sa fie pufoasa si mai putin grea, se bat albusurile separat, dupa care se adauga galbenusurile

2

se lasa sa se prinda bine pe toata suprafata fara a se amesteca

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Dya Daniela Andrei 1

08.05.2011, 12:33

susu 1

09.05.2011, 16:09

Ce culoare minunata, si mie imi place omleta la nebunie, mai ales cu oua de tara, ceapa si branza de oaie

Dya Daniela Andrei 1

10.05.2011, 14:22

Multumesc draga Susu! Vara imi place mult cu marar proaspat dar nu neaparat,,, de multe ori o combin cu ciuperci, branza, rosii, ceapa, sunca,,, orice am in casa
Si acum am folosit chiar branza de oaie

Pup cu drag!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Placinta creata cu branza sarata si marar