Omleta cu marar

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 3907 vizualizari

 

E modul preferat de a manca omleta. Un mic dejun rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o legatura de marar
  • 100 gr branza 
  • condimente: chili, sare si un praf de piper

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu marar:

Adaugam condimentele, mararul tocat si branza rasa in ouale "desfacute". Omogenizam compozitia si o punem la copt intr-o tigaie cu fundul gros, si unsa in prealabil cu ulei sau unt, pentru a nu se arde. Cand omleta incepe sa se prinda de tigaie, cu o spatula de lemn, introdusa pana in mijlocul tigaii, o desprinem usor pentru a nu se rupe.


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

pentru ca omleta sa fie pufoasa si mai putin grea, se bat albusurile separat, dupa care se adauga galbenusurile

2

se lasa sa se prinda bine pe toata suprafata fara a se amesteca

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Dya Daniela Andrei 1

08.05.2011, 12:33

susu 1

09.05.2011, 16:09

Ce culoare minunata, si mie imi place omleta la nebunie, mai ales cu oua de tara, ceapa si branza de oaie

Dya Daniela Andrei 1

10.05.2011, 14:22

Multumesc draga Susu! Vara imi place mult cu marar proaspat dar nu neaparat,,, de multe ori o combin cu ciuperci, branza, rosii, ceapa, sunca,,, orice am in casa
Si acum am folosit chiar branza de oaie

Pup cu drag!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Oua in chifle