Omleta Cu Sunca

de Anamaria Cook in Porc, 3 Mar 2012 | 3972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100g sunca afumata
  • un ardei gras(folositi jumatate daca ardeiul este foarte mare)
  • o ceapa mica, sau 2-3 fire ceapa verde
  • 5-6 masline negre feliate
  • 50g lapte dulce
  • cascaval (folositi cat de mult doriti)
  • sare si piper
  • o lingura ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta Cu Sunca:

Se taie sunca, ceapa si ardeiul si se pun la prajit intr-o cratita cu uleiul incins.

Separat se bat ouale cu laptele si un praf de sare si piper.

Cand ceapa si sunca s-au calit adaugati maslinele feliate, amestecati totul bine si mai lasati pe foc pentru inca 2-3 minute.

Apoi adaugati oul si cascavalul si lasati sa se prajeasca, cand este gata intoarceti omleta pe partea cealalta (eu nu am putut sa o intorc ca pe o clatita dar a fost la fel de buna si asa).

Cand oul s-a prajit complet este gata de servit.
SARUT MANA PENTRU MASA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Cu Sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Laly 1

04.03.2012, 20:26

Buna

cirmicica 1

05.03.2012, 11:06

Mi se pare o reteta o mancarica foarte buna si pe gustul meu,o prepar chiar azi!

Anamaria Cook 1

05.03.2012, 22:09

cirmicica sper ca ti-a iesit la fel de buna ca a mea. si mie imi place foarte mult.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu slanina si ceapa