Omleta Cu Sunca

de Anamaria Cook in Porc, 3 Mar 2012 | 1488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100g sunca afumata
  • un ardei gras(folositi jumatate daca ardeiul este foarte mare)
  • o ceapa mica, sau 2-3 fire ceapa verde
  • 5-6 masline negre feliate
  • 50g lapte dulce
  • cascaval (folositi cat de mult doriti)
  • sare si piper
  • o lingura ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta Cu Sunca:

Se taie sunca, ceapa si ardeiul si se pun la prajit intr-o cratita cu uleiul incins.


Separat se bat ouale cu laptele si un praf de sare si piper.


Cand ceapa si sunca s-au calit adaugati maslinele feliate, amestecati totul bine si mai lasati pe foc pentru inca 2-3 minute.


Apoi adaugati oul si cascavalul si lasati sa se prajeasca, cand este gata intoarceti omleta pe partea cealalta (eu nu am putut sa o intorc ca pe o clatita dar a fost la fel de buna si asa).


Cand oul s-a prajit complet este gata de servit.

SARUT MANA PENTRU MASA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Cu Sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Laly 1

04.03.2012, 20:26

Buna

cirmicica 1

05.03.2012, 11:06

Mi se pare o reteta o mancarica foarte buna si pe gustul meu,o prepar chiar azi!

Anamaria Cook 1

05.03.2012, 22:09

cirmicica sper ca ti-a iesit la fel de buna ca a mea. si mie imi place foarte mult.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc