Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se taie sunca, ceapa si ardeiul si se pun la prajit intr-o cratita cu uleiul incins.
Separat se bat ouale cu laptele si un praf de sare si piper.
Cand ceapa si sunca s-au calit adaugati maslinele feliate, amestecati totul bine si mai lasati pe foc pentru inca 2-3 minute.
Apoi adaugati oul si cascavalul si lasati sa se prajeasca, cand este gata intoarceti omleta pe partea cealalta (eu nu am putut sa o intorc ca pe o clatita dar a fost la fel de buna si asa).
Cand oul s-a prajit complet este gata de servit.
SARUT MANA PENTRU MASA!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult