Omleta light din albusuri si spanac

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2013 | 1464 vizualizari

 

De obicei cand ne raman albusuri de la vreo reteta facem dulciuri..eu va propun o omleta simpla si sanatoasa,tocmai buna pentru un pic de dieta... :)

 

INGREDIENTE

  •  4 aalbusuri
  • 50 ml lapte
  • 200 g spanac
  • 50 g parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta light din albusuri si spanac:

Mai intai ne ocupam de spanac.Eu am folosit spanac surgelat.Se pune la fiert apa cu sare.Cand da in clocot punem spanacul surgelat.Il fierbem 6-8 minute.


Scurgem apa si lasam sa se raceasca.


Albusurile le batem un pic,adaugam laptele si parmezan.Amestecam bine.


Intr-o tigaie eu am folosit una de diametrul 22,punem un strop de ulei.Varsam albusurile.Coacem omleta pe ambele parti.


Dam focul mai incet,adaugam spanacul.Il intindem pe toata suprafata.Impaturim in doua omleta si o lasam pe foc inca 2-3 minute pe ambele parti.


Servim omleta calda.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta light din albusuri si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

nadea68 1

16.10.2013, 17:55

lia

mihaelar63 1

17.10.2013, 01:53

Am vazut doar titlulsi mi-am zis ,, Daa , o doamna cocheta , tine dieta !!! "
... Si Cleme nu stie ce vrea, muschiul e tot verde , precis gaseste in desele ei plimbarici

nadea68 1

17.10.2013, 18:03

mihaelar63,dieta asa din cand in cand

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf