Orez cu creveti si flori de dovlecel

de lilik in Fructe de mare, 13 Sep 2010 | 2305 vizualizari

 

se face f repede si e chiar f gustos...

 

INGREDIENTE

  • 5 creveti
  • 1 ceapa mica
  • orez(la ochi)
  • 6-7 flori de dovlecel
  • sare,piper,ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu creveti si flori de dovlecel:

Se curata ceapa si se pune la calit. Intre timp curatam si spalam florile si crevetii, dupa care le tocam. Lasam un crevet intreg ca sa dea gust. Cand incepe ceapa sa se rumeneasca punem crevetii si florile de dovlecel si lasam putin, apoi adaugam orezul spalat. Amestecam si apoi adaugam apa cat sa-i acopere, sare si piper dupa gust. Amestecam din cand in cand si controlam sa nu scada apa, daca e nevoie mai punem. Cand orezul e fiert dam deoparte si punem in farfurii.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu creveti si flori de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Corinuta 1

13.09.2010, 14:43

lilik 1

13.09.2010, 15:01

merci corinutza

mihaelar63 1

23.11.2010, 21:31

Pentru mine este o reteta exotica , o pun la favorite pe anul viitor cand o sa amiarasi flori de dovlecel

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu pesto si creveti