Orez cu legume, ciuperci si brocoli

de susu in Mancaruri de post, 22 Iun 2012 | 6817 vizualizari

 

Daca facem de post folosim apa si fara carne

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • mazare
  • brocoli
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1/2 kg ciuperci
  • usturoi
  • 1 ceapa alba
  • fire de ceapa verde
  • 1 cartof
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume, ciuperci si brocoli:

Se toaca legumele dupa preferinta, se calesc pe rand ceapa, morcovul, ardeiul si apoi orezul dupa care se adauga cartoful, condimentele si mazarea congelata. Brocoli se tine in apa cu sare si otet dupa care se spala si se desface buchetele. Separat se calesc ciupercile taiate felii impreuna cu brocoli in putin ulei de masline si unt. Peste legume si orez se pun 3-4 cantitati de supa de pasare si se da la cuptor. Spre sfarsit adaugam si ciupercile cu brocoli. Daca folosim ceva carne putem inlocui supa cu apa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume, ciuperci si brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

love_cherry 1

23.06.2012, 14:04

deliciosss

Sim0na 1

23.06.2012, 23:19

Ador orezul in orice varianta!! Iar al tau este excelent!

Mihaela11_jo 1

24.06.2012, 07:25

La favorite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez (de post)