Orez Mandarin

de Toamna07 in Porc, 19 Noi 2013 | 5513 vizualizari

 

Daca va hotarati sa gatiti acest preparat chinezesc pentru un pranz obisnuit in familie sau pentru o intalnire cu prietenii,veti obtine rezultate excelente !
Mandarin fried rice - Orez madarin se prepara cu orez basmati, dar eu am vrut sa folosesc orez brun integral care are calitati net superioare celui decorticat,fiind o importanta sursa de vitamine si minerale,un gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 4 persoane :
  • 250 g orez brun sau basmati
  • 150 g de jambon
  • 3 oua pentru o omleta
  • ghimbir (cat o nuca mica)
  • o legatura de ceapa verde tocata
  • 4 catei de usturoi taiat feliute
  • 1 ardei gras verde tocat cubulete
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 ardei iute rosu
  • sare si piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez Mandarin:

Fierbem orezul (al dente) in apa cu sare si o lingurita de ulei.Dupa ce a fiert orezul scurgem apa si punem capacul.Orezul isi va definitiva fierberea la aburi.


Batem ouale si facem o omleta moale.


Punem 4 linguri de ulei intr-o tigaie si punem la calit ghimbirul curatat si tocat.Adaugam usturoiul,ceapa verde,ardeiul si jambonul taiat cubulete. Cand sunt aproape facute ,punem peste legume orezul racit si omleta feliata marunt,apoi amestecam bine. Dupa 2 minute turnam sosul de soia si condimentam cu sare si piper.


Oprim cateva fire de legume pentru ornat,daca dorim.


O nebunie de gusturi !:) Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez Mandarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

19.11.2013, 16:33

Rocsi 1

19.11.2013, 20:34

Krystyan Trendy 1

23.11.2013, 13:16

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Porc cu legume in stil asiatic