Ostropel de pui

de Gergiana S in Pui, 15 Ian 2014 | 2720 vizualizari

 

O mancarica tare buna care noua ne place foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (am folosit pulpe de pui si aripi)
  • 1 ceapa potrivita
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • rosii proaspete sau la conserva sau pasta de tomate
  • sare, piper boabe, boia dulce si iute, busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Carnea se spala si se lasa putin sa se zvante.Intr-o cratita punem cateva linguri de ulei, punem pe foc; cand s-a incins uleiul punem bucatile de carne si acoperim cu un capac.Le lasam sa se rumeneasca pe o parte si pe alta.Cand sunt aproape gata punem si vinul.Apoi le scoatem si le lasam pe servet.


Intr-o alta tigaie, calim ceapa pana ce incepe sa devina aurie, punem boiaua dupa gust, si rosiile(pasta de tomate) tocate marunt.Apoi adaugam carnea si putina apa(200 ml)+ sare si cateva boabe de piper.Lasam sa fiarba cca.15-20 min la foc mic.Apoi adaugam si usturoiul taiat bucatele mici sau pisat, cum va place.Mai lasam cca.10-15 min la fiert, dupa care aduagam si busuiocul.Oprim focul, si tinem acoperit cu un capac pana la servire.


 

TIPS-URI

1

Noi am servit alaturi de un piure de cartofi.Acum fiecare cum vrea:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 16:35

foarte gustos

Sim0na 1

16.01.2014, 20:38

JulyCris 1

17.01.2014, 10:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ostropel din pipote si inimi de pui