Ostropel de pui

de noiinbucatarie in Pui, 19 Iun 2016 | 6616 vizualizari

 

Cel mai bun ostropel este cel cu rosii de curte, cu multe rosii!

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 kg - 1,5 kg de rosii
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Se calesc pentru 5-6 minute copanelele in ulei cu usturoiul dat pe razatoarea mica.


Se adauga rosiile date prin razatoare si 1 cana de apa.


Se lasa la foc mic pana cand carnea este fiarta. Se adauga sare, piper si patrunjelul tocat.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si oregano si tarhon.

2

Puteti adauga si marar daca mai aveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

noiinbucatarie 1

06.07.2016, 11:09

Multumesc mult pentru apreciere si pentru sfat! Este bun de urmat data viitoare!

Bya Ralu 1

07.07.2016, 10:59

bun

LuluJo 1

01.06.2017, 21:24

exact tina58 , si eu am comentat la o reteta de ciorba de burta si le am spus ca nu se pun morcovi, telina , etc deoarece nu o sa mai aiva gust de ciorba de burta ci de ciorba de legume mai degraba. la fel si cu adaugatul fainii in sosurile rosii sa se ingroase , un sos rosu gatit corect se ingroasa singur cand adaugam piper.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui cu mamaliguta calda