Oua de Pasti

de kamy in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2011 | 4978 vizualizari

 

Acum am terminat de vopsit ouale de Paste,sunt calde inca dar nu va dau....stiti de ce.Vreau sa va urez la toate/toti bucatarasele/bucatarasii de pe acest site,UN PASTE FERICIT!!! Bucuria vine din lucruri marunte,linistea vine din suflet,lumina vine din inima fiecaruia!!!Va puuuup.......

 

INGREDIENTE

  • 20 oua
  • vopsea de oua
  • apa,otet
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de Pasti:

Ouale se degreseaza bine cu un burete curat si se clatesc in mai multe ape.Nu se foloseste detergent,ptr.ca formeaza o pelicula pe coaja oului.


Se pun la fiert in apa cu sare,sa le acopere,la foc mic.Cand incepe sa fiarba le lasam 15 min.


Pregatim vopseaua dupa instructiunile de pe plic.


Vopsim ouale,dupa care le punem pe servetele absorbante si le dam cu ulei sau slanina.


Eu le vopsesc de cativa ani numai rosii,dar anul asta am luat si un auriu,vopseaua punandu-se in palma(am folosit manusi)si acoperind oul cu aceasta,manual.


Dupa fiecare ou vopsit auriu,am luat in palme un ou rosu adaugand pe el si putin auriu ramas .


 

TIPS-URI

1

ouale dupa ce le puneti in vopsea,amestecati-le putin ptr a se desprinde bulele de aer care se formeaza pe ele

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de Pasti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

kamy 1

26.04.2011, 20:21

cris...

kamy 1

27.04.2011, 20:20

cristiana....multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua scotiene