Oua de prepelita vopsite - RETETA NR. 100

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 3174 vizualizari

 

Desi nu este tocmai o reteta, m-am gandit ca poate intereseaza si ajuta pe cineva prezentarea unei metode de vopsire a oualelor de prepelita.

 

INGREDIENTE

  • - 20 oua prepelita;
  • - 4 plicuri de vopsea Carmin - Dr. Oetker (1 plic are 5 ml.);
  • - 4 linguri cu otet;
  • - apa (pentru fiert ouale)
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de prepelita vopsite - RETETA NR. 100:

Spalam fiecare ou in parte cu putin detergent si il limpezim bine. Le punem apoi la fiert in apa rece, cat sa le acopere, la foc mic ca sa nu se sparga.


Din momentul in care apa incepe sa fiarba, lasam 7 minute, apoi oprim focul si scurgem apa.


Punem in 4 cani diferite, 170 ml. (in fiecare cana) apa clocotita, o lingura de otet in 2 ml. vopsea (in fiecare cana alta culoare).


Amestecam bine cu o lingura, apoi punem cate 5 oua in fiecare cana si lasam aproximativ 5 minute.


Le scoatem cu ajutorul unei linguri si le asezam pe un gratar ca sa se usuce.


Le ungem cu putin ulei sau untura pentru a capata un luciu frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de prepelita vopsite - RETETA NR. 100" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

mihaelar63 1

07.04.2013, 23:07

Ce dragute sunt
La cat mai multe retete gustoase

Patricia Iordache 1

07.04.2013, 23:59

Multumesc Mihaela!

gaby_gabytza 1

02.05.2013, 10:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua rosii frumos decorate